Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Sväva

Concert Sväva

Meren, fjorden en uitgestrekte landschappen; ze zijn nooit ver weg als je naar Sväva luistert. Sväva maakt dreampop. Soms ingetogen en donker, dan weer catchy en uptempo. Het viertal valt op met hun sfeervolle nummers, immer gesierd met een indrukwekkend stemgeluid. Al is “Sväva” Zweeds voor zwevend, de muziek is helder en dynamisch. Een spannend contrast, waarmee ze weten te imponeren. Dat lieten ze wel horen tijdens optredens op onder andere Noorderslag, MS Dockville (DE), Le Guess Who? en tijdens recente tours in Zweden en Engeland. Hun debuutalbum zal in het najaar verschijnen.

Toegang: 5 euro | deur open 19:30 uur | aanvang 20:00 uur

Wanneer?
21 mei 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR Dordrecht
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.