Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Whats in a Name - Capella Sine Nomine

Whats in a Name - Capella Sine Nomine

What’s in a name? Capella Sine Nomine zingt o.l.v. André Vis een mysterieus, ontroerend, maar vooral een heel grappig programma met muziek die soms wel en soms helemaal niets met Shakespeare te maken heeft. Of toch wel?

Naast de Shakespeare Songs van Vaughan Williams en Mäntyjärvi, Macfarren en Bordes (wie kent hem niet?) zingen we ook delen uit Masterpiece van Drayton én de Missa Cúm Nomine, met het speciaal voor ons gecomponeerde Credo van Aart de Kort. Tja, Shakespeare schreef het al: “Whats in a name? That which we call a rose by any other name would smell as sweet.”

Wanneer?
21 mei 2016 van 14.00 tot 15.00 uur
Organisator
Capella Sine Nomine
capellasinenomine@gmail.com
Locatie:
Augustijnenkerk Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.