Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Frans Mulder

Frans Mulder

Bekend van theatergroep Purper, schrijft liedjes. Hij schreef er honderden. Liedjes, conferences, sketches en verhalen voor de theatershows van o.a. Angela Groothuizen, Karin Bloemen, Gerrie van der Klei, Purper, Adѐle Bloemendaal, Gerard Cox en Willem Nijholt.
Verder brachten o.a. Paul de Leeuw, André van Duin en Willeke Alberti werk van hem uit op cd.

In FRANS MULDER leest voor uit eigen werk, (‘… Tot ie PURPER ziet’) doet hij precies wat de titel belooft: hij leest een aantal van zijn beste teksten voor.

Daarnaast vertelt hij geestig, scherp en vaak onthutsend eerlijk, over zijn ervaringen als speler/zanger in musicalproducties als o.a. Sonneveld, Follies, The Little Mermaid, Sister Act en Moeder, ik wil bij de revue.

Toegang: 10 euro | deur open 15:00 uur | einde 16:00 uur
Voorverkoop vanaf 1 mei bij DOOR

Wanneer?
22 mei 2016 van 15.00 tot 16.00 uur
Organisator
DOOR Dordrecht
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.