Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kunst & Vorm toont werk van Lieke van Hees

Kunst & Vorm toont werk van Lieke van Hees

Kunst &Vorm Gravenstraat 31 Dordrecht toont schilderijen van LIEKE VAN HEES uit Eindhoven.
In haar schilderijen maakt zij meestal gebruik van de gemengde techniek. Dit geeft aan haar werk een extra dimensie, maakt het haast tastbaar. Maar bovenal is het kleurgebruik in haar werk de kracht van balans. Zij geeft op die manier uiting aan haar gevoel in contrast en harmonie. Het warme verzadigde rood naast het koele blauw en het brutale geel, etc.

Antroposofie is voor haar een weg naar inzicht die het geestelijke in de mens met het geestelijke in de kosmos wil verbinden. Voor Lieke geeft het schilderen een vertaling van gevoel en bevrijding die spontaan ontstaat tijdens het werk. Naast haar schilderijen toont zij ook werk in monotype.

Voorbezichtiging vrijdag 29 april 16.00-18.00 uur en tijdens Kunstrondjedordrecht zondag 1 mei.

Verder te bezichtigen tot 22 mei op vrijdag t/m zondag 12.00 – 17.00 uur buiten deze tijden op afspraak.

GALERIEROUTE
Een zestal galeries die deelnemen aan het kunstrondjedordrecht , organiseren weer de galerieroute. Onder deskundige begeleiding wordt een aantal tentoonstellingen met hedendaagse kunst bezocht. U krijgt dan een toelichting over de kunstenaar en het getoonde werk. De wandelingen vinden plaats op vier verschillende zondagen en bestaan uit twee verschillende routes per dag. Verzamelpunt voor zowel route 1 als 2 Pictura Voorstraat 190, waar een halfuur voor aanvang koffie of thee klaar staan. Data : 1 mei 5 juni 4 september 2 oktober meer info op www.kunstenvorm.info

Wanneer?
Van 29 april 2016 00.00 uur tot 22 mei 2016 00.00 uur
Organisator
Kunst &Vorm
Locatie:
Gravenstraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.