Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag bij De Hoop

Open dag bij De Hoop

Op 25 juni houdt De Hoop, de christelijke instelling voor psychische en verslavingszorg, de jaarlijkse Dag van Hoop. Met interessante sprekers, muziek, samenzang en een gezellig markt. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. De toegang is gratis. U bent van harte welkom om in Dordrecht een kijkje te komen nemen! Meld u gratis aan op dagvanhoop.nl

Er is dit jaar weer veel te beleven is tijdens de Dag van Hoop. Zo is er van 10.00 uur tot 17.00 uur een gezellige markt waar van alles te zien, te proeven en te doen is. Ook is er een kinderplein met een kinderboerderij, springkussen, schminken en nog veel meer. Van 11.00 tot 12.30 uur is er een hoofdprogramma, met veel muziek en samenzang. Ook vertelt een cliënt van De Hoop zijn getuigenis en spreekt Els van Dijk, directeur van de Evangelische Hogeschool. Zij gaat in op het thema ‘Sta op en schitter’ (Jesaja 60:1). Voor kinderen van 4 tot 12 is er tijdens het hoofdprogramma een eigen programma. Marcel Zimmer verzorgt dan een interactief en muzikaal spektakel waarbij de kinderen veel gelegenheid krijgen om te zingen en bewegen. Daarnaast kunnen ze genieten van trucs, korte sketches en verhalen.

Ook na het hoofdprogramma is er van alles te doen op het terrein van De Hoop. Zo worden er verschillende seminars en een sing-in verzorgd en is er de mogelijkheid een rondleiding te volgen. Verder is ’s middags vanaf 13.30 uur de spetterende finish van de Cycle for Hope sponsorfietstochten.
Albert Mout, werkzaam bij Vrienden van De Hoop, is verantwoordelijk voor de voorbereidingen van de Dag van Hoop. “Ik vind het echt leuk om de Dag van Hoop te organiseren,” vertelt hij. “Ik begin bijna een jaar van tevoren met zo goed als niets. Langzaam vul ik, samen met een team, de hele dag in. We stellen het thema vast, zoeken een spreker en muzikanten uit, vragen de vergunningen aan en zoeken vrijwilligers die ons willen helpen. Op de dag zelf moet alles wat we bedacht hebben, uitgevoerd worden!”
Albert vindt de Dag van Hoop ieder jaar weer spannend. “We organiseren de Dag van Hoop niet zomaar. We hebben een boodschap. We hopen dat op die dag mensen de weg vinden naar God, en naar hulp als ze die nodig hebben. Natuurlijk is er entertainment op zo’n dag, maar het gaat om veel meer dan vermaak. Ik beleef de dag van tevoren wel tien keer in mijn hoofd en voor mij is hij pas geslaagd als ik mensen bij God zie komen.”

De Dag van Hoop is gratis en wordt gehouden op Dorp De Hoop: Provincialeweg 70 te Dordrecht. Meldt u zich wel even aan, via www.dagvanhoop.nl. Tot 25 juni!

Wanneer?
25 mei 2016 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
Dorp De Hoop
Locatie:
Provincialeweg 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.