Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Exclusieve rondleiding Schalcken Closed doors

Exclusieve rondleiding Schalcken Closed doors

Ervaar het ultieme VIP gevoel in het Dordrechts Museum
Exclusieve rondleiding Schalcken Closed doors

Dordrecht-Kunstliefhebbers opgelet! Vóór openingstijd de tentoonstelling Schalcken- kunstenaar van het verleiden bezoeken?
Speciaal voor u gaat op vrijdag 27 mei de museumdeur al vóór openingstijd open. Ervaar het ultieme VIP gevoel en beleef de tentoonstelling zonder wachtrijen en in alle rust. Na afloop geniet u vorstelijk na met koffie en gebak.

De rondleiding neemt u mee naar de boeiende tentoonstelling van Godefridus Schalcken, een herontdekt en geniaal kunstenaar uit de Gouden Eeuw. Met een beperkt aantal deelnemers en onder leiding van een ervaren rondleider verdiept u zich in de highlights van de tentoonstelling. Kijken naar kunst zal nooit meer hetzelfde zijn….. Na de rondleiding wordt u in museumrestaurant Art & Dining ontvangen met een heerlijk kopje koffie en vers gebak.

Vr 27mei l 10.00 uur l Dordrechts Museum l  info en reserveren (noodzakelijk) via www.dordrechtsmuseum.nl/activiteiten

Credits beeld:  Appeleetster bij kaarslicht ca. 1675 – 1679   G.Schalcken

Wanneer?
27 mei 2016 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Dordts Museum
+31 (0)78 770 5320
e.kara@dordrecht.nl
Locatie:
Nieuwe Haven 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.