Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Frank and The Club bij DOOR

Frank and The Club bij DOOR

DOOR I OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avonden. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag.

Frank and the Club
Frank and The Club speelt voornamelijk covers uit de 70-ties en 80-ties.

De band doet dat dan wel op heel eigen manier en met een eigen sound. Uitvoeringen van bekende (maar ook iets minder bekende) hits worden met veel gevoel voor passie en zeggingskracht gebracht. Van heel klein en breekbaar tot retestrak en swingend. Het plezier spat er bij de heren vanaf.

Frank and the Club brengt een programma op de planken, wat bestaat uit twee sets bluesy rock en groovy funk songs. In 2013 heeft Frank and the Club, na 22 jaar, een doorstart gemaakt. Zanger/gitarist Frank de Boer ging op zoek naar muzikanten, die met hem na al die jaren een nieuwe Club wilde vormen, om weer live aan de gang te gaan. Na enige veranderingen is er nu sprake van een vaste line-up.

De sound van de band is open, dynamisch en strak te noemen. Met twee goede leadstemmen (Rob en Frank) is de zang afwisselend en vol bezieling te noemen. Verder valt het gitaarwerk van Michel Vigelius direct op. De steady ritme-sectie (Hans en Ruud) zorgen bij veel songs net even voor die lekkere groove waardoor je wel moet dansen………………..

Kortom: back in bizznizz; Frank and the Club.

Toegang: Gratis | deur open 19:30 uur | aanvang muziek 20:00 uur

Wat is DOOR?
DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder monumentaal pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Wanneer?
1 juli 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR Dordrecht
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.