Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aftrap Big Rivers

 Aftrap Big Rivers

Speciaal voor de aftrap van Big Rivers 2016 presenteert Bibelot Crystal Dream Plays U2. Deze band neemt je mee op een muzikale reis langs de allerbeste songs van de populaire rockband U2.

Crystal Dream is een goed geoliede machine die de herkenbare U2-sound op fantastische wijze neerzet. Eerder stonden de vier bandleden al in de voorprogramma's van Ilse DeLange, Golden Earring en de stadionconcerten van Guus Meeuwis. Verwacht een energieke en vooral lekkere live act die je tot het slotakkoord niet meer los laat!

Toegang gratis.

Wanneer?
1 juli 2016 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Big Rivers
Locatie:
Bibelot, Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.