Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Grootorkest Dordtse Phil terug in Museumtuin

Grootorkest Dordtse Phil terug in Museumtuin

Zaterdag 2 juli om 14.00 uur keert het Grootorkest van het Dordrechts Philharmonisch Orkest terug in de tuin van het Dordrechts Museum.

Daarmee wordt een traditie, die eindigde met de verbouwing van het Dordrechts Museum, nieuw leven ingeblazen.

‘Altijd ons mooiste concert’, ‘Prachtige locatie’, ‘Fantastisch om weer in de Museumtuin te spelen’: zomaar een greep uit de reacties van de musici van het Grootorkest. Dus dat belooft een mooie middag te worden.

De Phil schotelt u een sfeervol programma voor. De Symphonic Metamorphosis, een muziekstuk gebaseerd op de Orgelsymfonie van Saint-Saëns, past prachtig bij het monumentale Dordrechts Museum. Met de Salsa uit Symfonia No. 3 van Roberto Sierra wordt het swingen in de tuin. De Phil brengt ook filmmuziek, met muziek uit de films ‘The Cowboy and the Girl’ en ‘How to train your dragon’. Na afloop van het concert kunt u heerlijk nagenieten met een drie gangen diner bij Art & Dining.

De toegang voor het concert is gratis. Met een eigen stoeltje bent u verzekerd van een zitplaats, of neem een picknick kleedje mee. Het diner bij Art & Dining kost 27,50 euro.

Graag van te voren reserveren via 078-632 91 00. Mocht het concert worden afgelast vanwege slechte weersomstandigheden, dan wordt dit op de dag zelf vóór 12.00 uur besloten, en zal een mededeling worden geplaatst op www.dpho.nl

Foto: Het Dordrechts Philharmonisch Orkest ruim tien jaar geleden in het de tuin van het Dordrechts Museum.

Wanneer?
2 juli 2016 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Dordtse Phil
Locatie:
Museumtuin
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.