Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mediterraan zomerconcert van de Dordtse Orchest Vereeniging

Mediterraan zomerconcert van de Dordtse Orchest Vereeniging

De Dordtse Orchest Vereeniging gaat op zaterdag 2 juli a.s. de zomer inluiden met een lichtvoetig, warmbloedig, mediterraan concert, waar het fameuze Concierto de Aranjuez voor gitaar en orkest van Rodrigo, de 4e (Italiaanse) symphonie van Mendelssohn en de Serenade opus 7 voor blazers van Richard Strauss gespeeld zal worden. Het orkest staat onder de inspirerende leiding van Dick Verhoef. Solist is de gitarist Sander van Willigenburg. Het concert vindt plaats v.a. 20.15 in het Benevia Muziekgebouw, Spirea 7, te Dor drecht. Kaarten (15,- en 12,50 voor Vrienden, donateurs en 65 ) zijn te koop via kaartverkoop@orchest-vereeniging.nl en ‘s avonds aan de zaal.

Wanneer?
2 juli 2016 van 20.15 tot 22.00 uur
Organisator
Dordtse Orchest Vereeniging
0786310721
hetty.stomps@kpnmail.nl
Locatie:
Benevia Muziekgebouw
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.