Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Signeersessie tijdens boekenmarkt

Signeersessie tijdens boekenmarkt

De auteurs van de Dordtse Schrijversloge presenteren zich tijdens de 21ste Dordtse Boekenmarkt in de Hofstraat. In de kramen van uitgeverij De Vrije Dordtse Pers houden die dag Arend van Campen, Jochum Visser (Joachim Piscator), Ina de Weert en André Oerlemans een speciale signeersessie.

Wanneer?
3 juli 2016 van 10.00 tot 17.30 uur
Organisator
Dordts schrijversloge
Locatie:
Hofstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.