Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boek presentatie met Marion Bloem

Boek presentatie met Marion Bloem

Stichting Indisch Dordrecht organiseert op zondag 3 juli een boek presentatie met Marion Bloem. Zij leest uit haar nieuwste boek 'Haar goede hand'. Er is gelegenheid om boeken te kopen, te signeren en vragen te stellen vanuit de zaal. Muzikale omlijsting : Erwin van Ligten.

Locatie: De Bibliotheek Aanzet
Adres: Groenmarkt 53 Dordrecht
Aanvang: 17.00 - 19.00 uur Zaal open: 16.30 uur
Entree: € 10.00 (inclusief drankje en Indische hapjes)
Kaartverkoop: Toko Y-von Admiraalsplein 7 Dordrecht
Tel nr.: 078-6183512 / 06-51979918

Reserveren is mogelijk door het bedrag over te maken op rek.nr. NL43INGB0005991712 t.n.v. Stichting Indisch Dordrecht o.v.v. Marion Bloem.

'Melanie, de moeder van Marion Bloem, worstelt met geheugenproblemen. 'Ze zou eigenlijk niet meer op zichzelf moeten wonen, het wordt levensgevaarlijk,' zegt de buurvrouw. Zoals haar moeder voor Marion Bloem zorgde, zijn de rollen nu omgedraaid en zorgt zij nu voor haar. Ze hebben een gecompliceerd haat-liefdeverhouding, mede door Melanie's moeilijke jeugd, haarjappenkampverleden en de revolutietijd waarin ze veel van haar meisjes dromen heeft moeten opgeven."

Wanneer?
3 juli 2016 van 17.00 tot 19.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.