Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mini Mont Martre op de boekenmarkt

Op de boekenmarkt op 3 juli vindt er van 13.00 tot 17.00 uur een Mini Mont Martre plaats. Mont Martre is een wijk in Parijs met veel kunstenaars en waar dagelijks portret wordt getekend. De kleine Dordtse variant vindt plaats op de Groenmarkt. Onder leiding van Diana van Hal kunnen kinderen van 10 tot met 14 jaar portrettekenen in Parijse sferen. Bezoekers, familie of  vriendjes/vriendinnetjes kunnen zich laten portretteren door de deelnemende artiesten. Echte schildersezels staan klaar voor de jonge kunstenaars en op kleedjes kunnen ze hun kunst laten zien en verkopen als echte Parijse kunstenaars. Trés interessant! Deelname aan dit evenement is gratis. Het Mini Mont Martre is een nieuw initiatief van Diana van Hal, Wilma Verhoeven en de bibliotheek aan zet.


.

Wanneer?
3 juli 2016 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Diana van Hal, Wilma Verhoeven en de bibliotheek aan zet
Locatie:
Groenmarkt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.