Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zingen bij Heliantus

Zingen bij Heliantus

DORDRECHT -  Heb je altijd al willen zingen, maar kwam het er niet van? Wil je je stem wel eens lekker losgooien? Dat kan bij Inloophuis Helianthus. Zij start een gezellige zanggroep voor mensen die met kanker zijn geconfronteerd en hun naasten. Dus neem rustig uw partner, familielid of vriend of vriendin mee. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, iedereen is van harte welkom. Bij deze zanggroep staat plezier in samen zingen voorop en er zijn geen kosten aan verbonden. Het thema is: “Zomer in de bol”.

Inloophuis Heliantus is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten en is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, Alblasserwaard en Hoekse Waard.

Wanneer?
5 juli 2016 van 10.30 tot 11.30 uur
Organisator
Helianthus
Locatie:
Singel 28
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.