Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dordtse band Dead Company geeft acoustisch optreden

Dordtse band Dead Company geeft acoustisch optreden

Dead Company speelt op 8 juli unplugged in Door. De deur is open om 19:30 uur en de aanvang is om 20:00 uur. De entree is gratis.

Dead Company begon in 2014 en timmert nu al flink aan de weg. Met invloeden uit death metal en punk brengt de band een unieke mix van old school rock  ́n roll, punk en hardcore. Vanavond brengen zij hun set unplugged. In 2016 zijn zij finalist in de BandBoost geweest. Het wordt weer feest!

Wanneer?
8 juli 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Door
Locatie:
Voorstraat 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.