Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerbingo in De Sterrenlanden

Zomerbingo in De Sterrenlanden

In De Sterrenlanden van Het Spectrum aan de Minnaertweg 4 is zaterdag 9 juli een grootse zomerbingo. De zaal is open vanaf 13.30 uur en de bingo start om 14.00 uur.

Een set bingokaarten voor vier speelrondes kost 10 euro. Per ronde maken de deelnemers kans op vijf prijzen. Tussendoor kunnen de aanwezigen tweemaal meedoen aan een loterij met als hoofdprijzen een driegangendiner voor twee personen in restaurant De Minnaert in

De Sterrenlanden en een E-reader.
De prijzentafel staat voor deze zomerbingo boordevol met onder meer een BBQ, een rieten picknickmand, een broodbakmachine, een gourmetstel, een ventilator, Swarovski oorbellen, luxe geuren, een frituurpan, een tondeuse en diverse cadeaubonnen.

De opbrengst van de bingo is bestemd voor de bewoners van De Sterrenlanden om hen extra te kunnen verwennen.

Wanneer?
9 juli 2016 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
De Sterrenlanden
078 - 617 23 33
g.peeters@hetspectrum.nl
Locatie:
Minnaertweg 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.