Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wijkpicknick in het Weizigtpark

Wijkpicknick in het Weizigtpark

Leuk voor iedereen; De wijkpicknick. Er wordt niet alleen met elkaar gegeten, maar er is muziek en dans, sport en spel en er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan een reuzepicknickkleed, die dan wordt gepresenteerd. Ook zijn er trampolines en meer.

Wanneer?
9 juli 2016 van 13.00 tot 16.00 uur
Organisator
Het Sociaal Wijkteam Krispijn, het Spectrum, het jongerenwerk van R-newt en wijkbewoners
Locatie:
Weizigtpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.