Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Blues Cruise

De Blues Cruise

De Blues Cruise van Dordrecht gaat door. Big Rivers is al jaren een van de meest succesvolle Blues festivals in Nederland. Dit jaar is de Blues Cruise geen onderdeel meer van het Big Rivers festival. Om de traditie van de Blues Cruise door te zetten, is in overleg met Rederij Ameland en de organisatie besloten om onder een nieuwe naam de bestaande traditie voort te zetten. Vanaf heden organiseert Partyservice Nederland de Blues Cruise, met een nieuwe naam “Blues Waves”.

Blues Waves, Rolling Down the River… is de nieuwe insteek en op 9 juli a.s. vaart partyschip De Ameland over de Dordrechtse wateren. Tijdens deze Blues Waves Cruise kunnen de gasten genieten van blues op maar liefst drie verschillende podia.

Wie een praatje wil maken met de kapitein is welkom in de stuurhut en er is natuurlijk catering aan boord. Oud en vertrouwd, maar toch ook weer nieuw. Een traditioneel avond uit voor de Dordse Blues liefhebber.

Waar?
De oude vertrouwde opstapplaats zal zoals voorgaande jaren, de Bomkade 1 (achter Mertz) in Dordrecht zijn. Deze opstapplek is makkelijk te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Meer informatie over de locatie en het vervoer kunt u vinden op www.blueswaves.nl.

Samenwerking tussen Velvet en Blues Waves
Voor de Blues Waves Cruise is de kaartverkoop al een tijdje bezig. Vanaf 7 juni zijn de kaarten ook te koop bij Velvet. Dit omdat de Blues Cruise al eerder met Velvet heeft samen gewerkt toen het nog onderdeel was van Big Rivers. Blues Waves verheugt zich op de samenwerking met de muziekwinkel van Dordrecht.

Wanneer?
9 juli 2016 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Blues Cruise
Locatie:
Bomkade 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.