Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom buiten spelen in Huis Van Gijn

Kom buiten spelen in Huis Van Gijn

Kom op woensdag 13 juli buiten spelen in de tuin van Huis Van Gijn. En laat meteen je handen wapperen.

Juffrouw Fijn van Draat, de huishoudster van het echtpaar Van Gijn, heeft het maar druk met het reilen en zeilen in huis. Omdat dit een behoorlijke klus is, hoopt zij dat er genoeg behulpzame kinderen zijn die haar hierbij willen helpen. Zij roept daarom de hulp in van kinderen uit Dordrecht en omgeving. Hoe maakte je vroeger de bovenste ramen schoon zonder tuinslang, hoe kreeg je het huis weer fris zonder stofzuiger of wasmachine? Ervaar het zelf.

Om het schoonmaken nog leuker te maken heeft Juffrouw Fijn van Draat het Onderwijsmuseum gevraagd om ook allerlei ouderwetse kinderspelen neer te zetten in de tuin. Zo wordt het aangename oftewel het leuke, met het nuttige afgewisseld!

Cultuur Vakantie Pas
Bij deze activiteit verdien je een stempel op je Cultuur Vakantie Pas. De pas is gratis en af te halen bij de deelnemende locaties. Is je kaart vol, dan krijg je het boek Bekijk 't maar. helemaal voor nop. Tot en met 1 september zijn kinderen welkom in Huis Van Gijn, Dordrechts Museum en Het Hof van Nederland om allerlei leuke activiteiten te doen.

Wo 13 juli l 14.00 – 16.00 uur l tuin Huis Van Gijn l kids tussen 6 en 12 jaar met (groot)ouders l gratis, exclusief museumentree, 50% entreekorting (max. 2 begeleiders l Alleen bij droog weer.

Wanneer?
13 juli 2016 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Huis Van Gijn
Locatie:
Huis Van Gijn
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.