Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Diepte in tijdens Glassfever

De Diepte in tijdens Glassfever

De lezingen sluiten dit seizoen aan bij het werk van Koen Vanmechelen. Tijdens de lezingen wordt zijn werk vanuit verschillende standpunten bekeken, besproken, bekritiseerd, en verklaard door verschillende experts. De lezingen zullen onder andere gaan over:

- de plaats van zijn werk binnen de hedendaagse kunst
- de kruisbestuiving van kunst en wetenschap, vanuit het perspectief van een voedseldeskundige
- glas als artistiek medium
- kunst en sociaal engagement; de relatie tussen zijn werk en de maatschappij van nu en later

14 juli, 20.00 uur - Maarten Doorman
Over engagement en kunst. Een onderwerp dat hij in de essays van zijn bundel "De navel van Daphne" een filosofische context gaf. Koen vertelt over zijn ervaringen met sociale ondernemingen als 'materia prima' voor zijn kunst.

Wanneer?
14 juli 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Dordtyart
078-632 1200
Locatie:
Maasstraat 11
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.