Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

LAF en Strain in 't Avontuur

LAF en Strain in 't Avontuur

Zaterdag spelen de bands LAF en Strain op het Avontuurpodium. LAF begint om 21:00 uur en de toegang is gratis.

LAF is een driekoppige garagerock band uit Rotterdam, sociaal ongemakkelijk, en even laks als altijd. LAF maakt dansbare en energieke pop/rock, gezongen in het Nederlands, en gespeeld met een veelzijdige besluiteloosheid. Actief sinds 2014, en een slordige 50 optredens later nog altijd last van podiumvrees. Het eerste album werd uitgebracht in 2015, wat werd gevierd met een geslaagde cd presentatie in Club Vibes (Rotterdam), en werd beloond met lovende recensies.

Strain
Strain is een alternatieve metal band uit Gorinchem. De muziek heeft invloeden van metal, progressief en experimentele rock. Denk hierbij aan een combinatie van harde groovende drums en zagende gitaarriffs gecombineerd met melodieuze sang. Invloeden van de band zijn Tool, Karnivool en And So I Watch You From Afar. Op dit moment heeft de vierkoppige band opgetreden op verschillende kleine podia en festivals en hebben zij ook het in voorprogramma gestaan voor onder anderen Raketkanon. Strain staat bekend om strakke live shows met veel inzet, daarom zijn ze in de Xinix benoemd tot “Local Heroes”.

EP
Met het release van deze eerste Ep “Think-O-Land” wil de band laten zien waar zij toe in staat zijn. Met 4 knallende tracks en een speeltijd van bijna een half uur laat Strain zijn volle potentieel zien. De EP is opgenomen in Studio 4205 in Gorinchem met producer Erik Sterk en onder eigen beheer uitgebracht. Erik Sterk heeft al met bands als SugarSweet, KinKobra en Divadown gewerkt en staat bekend om de hoge kwaliteit die hij aflevert.

Wanneer?
16 juli 2016 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
Rockcafé 't Avontuur
078 – 8422722 of 0
info@cafeavontuur.nl
Locatie:
Voorstraat193
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.