Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Film over Biesboschschilder Thomas van Heck

Film over Biesboschschilder Thomas van Heck

Bij de Natuur- en Vogelwacht wordt een film vertoond over de in 2006 overleden Dordtse impressionist Thomas van Heck. Van Heck die zichzelf “Meester van de Biesbosch” noemde, heeft het natuur- en cultuurlandschap van de Biesbosch in alle facetten vastgelegd. Deze documentaire in twee delen, die achterelkaar gedraaid worden, duurt in totaal ca. 35 minuten. De vertoning is in biologisch centrum “Jong Dordrecht”, het gebouw van de Natuur- en Vogelwacht. De aanvang vindt om 13.30 uur plaats en de toegang is gratis. In verband met de beperkte zaalcapaciteit is telefonische aanmelding wel noodzakelijk; telefoon: 078-6213921 (tijdens kantooruren).

Biologisch centrum “Jong Dordrecht” is gelegen aan de Noorderelsweg 2A te Dordrecht. Na de “Viersprong” rechtsaf is dit de boerderij aan de linkerkant van de weg.

Wanneer?
16 juli 2016 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht
078-6213921
Locatie:
Noorderelsweg 2A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.