Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Big Rivers

Big Rivers

Drie dagen lang genieten van Big Rivers Muziek: Tien binnen- en buiten podia in het centrum van Dordrecht. Een biertje drinken bij één van de barretjes en lekker snacken op het foodplein, maar daarna snel weer naar een bandje kijken: Dat is het gevoel van Big Rivers!

Het gehele programma is te vinden op de website.

Wanneer?
Van 15 juli 2016 00.00 uur tot 17 juli 2016 00.00 uur
Locatie:
Divers, zie de website
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.