Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dulfer dance band op Parkies

Dulfer dance band op Parkies

De zomerconcerten op maandag van Parkies zijn dit jaar in het Weizigtpark, omdat het Wantijpark teveel hinder van de regen heeft gehad. In het kort: er is teveel blubber. Vanavond treedt de Dulfer dance band op. De avonden zijn gratis en voor iedereen. Het optreden start om 20:15 uur en eindigt om 22:30uur.

Hans Dulfer is veel meer dan de vader van Candy. Al sinds de jaren 50 is hij een gevestigde waarde als jazzsaxofonist. Bij het grote publiek kwam de doorbraak er pas in 1994 met het album Big Boy. Intussen is hij 76 jaar, maar afscheid nemen van het podium staat niet in zijn woordenboek. Op Parkies zal Hans bewijzen dat jazz niet alleen wordt gesmaakt door oudere mannen met een pijp in de mond. Met zijn superband staat hij garant voor een spetterende avond vol tijdloze muziek

Wanneer?
18 juli 2016 van 19.30 tot 23.30 uur
Organisator
Parkies
Locatie:
Weizigtpark, Mauritsweg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.