Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Cafe 'Het Parkhuis'

Alzheimer Cafe 'Het Parkhuis'

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt op maandagavond 18 juli een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis” aan de Haaswijkweg Oost 69a, 3319GB Dordrecht, tel. 078-622.00.00.

De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 en eindigt ca. 21.30 uur.

De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden.

Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Tineke van Sleen - coaching, workshops, enz., 22 jaren praktische ervaringen met de wereld van dementie - neemt u mee naar manieren om anders te kijken, meer te zien, op te merken en daardoor te begrijpen hoe en waarom een beter contact mogelijk is tussen u als mantelzorger en uw naaste met dementie ook als samen praten moeilijk wordt, ook als het ontwikkelen van gedragsveranderingen leidt tot elkaar niet meer begrijpen. De methode om deze doelen te bereiken heet kortweg NLP, de afkorting van Neuro Linguïstisch Programmeren.

Fijne muziek en liedjes met 'DOOR VISSER & BAND'.

Wanneer?
18 juli 2016 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Het Parkhuis
Locatie:
Het Parkhuis
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.