Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomer open huis met quiz in ontmoetingskerk

Zomer open huis met quiz in ontmoetingskerk

Op 20 juli is iedereen van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom in de kerk voor een gezellige morgen. Er wordt koffie en thee geschonken en deze ochtend zal er net als in voorgaande jaren weer een zomerquiz worden gehouden waar iedereen aan mee kan doen. De quiz is onder leiding van Dick en Joke Apon. Iedereen is welkom.

De bussen van lijn 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk aan het Lunenburgplein.

Wanneer?
20 juli 2016 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
De Ontmoetingskerk
Locatie:
Slangenburg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.