Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Singer Songwriter Claire Jessy Lee in Door

Singer Songwriter Claire Jessy Lee in Door

Bij DOOR Open speelt ­ op 22 juli singer­songwriter Claire Jessy Lee uit Dordrecht . Ze schrijft melancholische songs en laat je muziek van hart tot hart ervaren. De deur is open om 19:30 uur en het optreden begint om 20:00 uur. de entree is gratis.

Claire Schuyff is singer, songwriter en vocalcoach. Ze heeft inmiddels vijf albums uitgebracht waarvan haar laatste album 'Into the Light' is, die ze samen met Luca Genta heeft uitgebracht november 2014 jl. De Pop Up Market in Dordrecht is een van Claire's favoriete plekken waar ze maandelijks te vinden is achter haar piano of gitaar waar ze haar eigen songs ten gehore brengt. Soms ook met een kleine bezetting. Ook is ze veel te vinden op de jamsessies op vrijdagavond in muziekcafe De Vreemde Eend in Dordrecht. Claire zingt regelmatig solo met haar piano in musea, op evenementen, bruiloften en op andere plaatsen met verschillende muzikanten, maar ze zingt ook backing bij diverse projecten. Daarnaast zingt ze in The Epic Now, een worshipband vanuit Dordrecht.

Claire geeft vocal coaching in het centrum van Dordrecht. Naast individuele lessen geeft ze ook duolessen en groepslessen. Claire was deel van de Beam Worshipband, bekend van de EO  jongerendag wat jaarlijks wordt gehouden in het Gelredome.

Claire werkte mee aan verschillende albums van onder andere Glenn van der Mull, Oscar van Eijk en het album van Opwekking 2012, bekend van de Opwekkingconferenties in Nederland. Ook zong ze in het programma 'De Verandering' van de EO. Ze werkte een aantal keer mee aan re:connect conferenties met Gilbert en Sharon Thera en zong mee met 1Heart samen met Dwight Dissels en Pearl Jozefzoon. Ook reisde ze twee keer af naar Suriname en zong daar onder andere in The Tabernacle of Faith and Love.

Wanneer?
22 juli 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
Locatie:
Voorstraat 142­144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.