Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

AB-FAB-FEST

AB-FAB-FEST

Niet zomaar een Ladies Night, maar een een feestavond mooi, heerlijk en hilarisch "uit je bol gaan" rondom de filmpremière van Absolutely Fabulous: The Movie. "Sweetie Darlings" Patsy en Edina uit de legendarische BBC-serie gaan los op het witte doek. Een hilarische comedy vol überhippe mensen, luxe locaties, veel drank, fashion & failure

Het Ab-Fab-Fest vindt plaats in Art & Dining + de tuin van het Dordrechts Museum.
Va.19.45u.ontvangen we je daar met welkomstbubbels, fashion & beauty, paparazzi en Special Guests. Over de rode loper gaat het naar The Movies, want daar draait de film in alle zalen (21.00 uur). Na afloop terug naar de Museumstraat voor lekkere bites, show, gifts, een hippe DJ en DANSEN!. Tot 01.30 u.

Let op: Ladies First.
En Gents zijn van harte welkom als introducéé.
Dresscode: AFAP (As Fashionable As Possible).

Tickets à 17,50 zijn nu online te koop of telefonisch te reserveren.

It's gonna be Smashing.

Wanneer?
22 juli 2016 van 19.45 tot 01.30 uur
Organisator
The Movies Dordrecht
Locatie:
The Movies aan de Nieuwstraat 60-62
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.