Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Palm Parkies afterparty met MC Colonel Red bij Post

Palm Parkies afterparty met MC Colonel Red bij Post

Maandag 25 juli is er in Post een spontaan optreden van MC Colonel Red. Hij is geboren in Birmingham en trad op met de bekendste Soul artiesten van de wereld. Zijn vriend  DJ SoulPat heeft hem voor een weekje naar Nederland gehaald om een aantal optredens met hem te doen. Deze avond dus exclusief in Post. De entree is gratis.

Wanneer?
25 juli 2016 van 22.30 tot 01.00 uur
Organisator
Gastrobar Post
078- 6475648
info@restaurantpost.nl
Locatie:
Johan de Wittstraat 128
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.