Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Building Brain Bridges, inspirerende conferentie in Kunstmin

Building Brain Bridges, inspirerende conferentie in Kunstmin

Op 29 september 2016 wordt het event “Building Brain Bridges” gehouden. Deze conferentie wordt georganiseerd door TEDx, waarbij het draait om Ideeën die het waard zijn om gedeeld te worden. TED is een afkorting van Technology, Entertainment en Design. Deze keer vindt het event plaats in de kleine zaal van Kunstmin. De entree is € 25,-

Een van de sprekers is Elione Barone. Hij heeft een passie voor het water dat Dordt – 'het Venetie van het Noorden” – omringt. Hij probeert in al zijn activiteiten de oorspronkelijke functie van het water en het maritieme karakter van de stad te accentueren. U kent hem wellicht van de rondvaarten met kleine prachtige bootjes die een milieuvriendelijke brandstof gebruiken, maar hij is ook volop actief vanuit de stichtingen Leefwerf De Biesbosch en Dordtse Wateren. Levendige havens en het beschermen van monumentale schepen en de daarmee verbonden culturele identiteit van zowel de havens als de schepen zijn zijn drijfveren.

Binnenkort zal het TEDx-team ook andere sprekers presenteren. De ontwikkeling van het evenement kunt u ook volgen via de website www.tedxdordrecht.nl. Kaarten voor “Building Brain Bridges” kunt u via de verkoopkanalen van Kunstmin reserveren.

Wanneer?
27 juli 2016 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
TEDx
Locatie:
Sint Jorisweg 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.