Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nathalia Magdalena treedt op in Door

Nathalia Magdalena treedt op in Door

Vrijdag 29 Juli geeft Nathalia Magdalena een optreden bij ­ DOOR OPEN. Dit is een podium voor singer­songwriters, (semi­akoestische) bands of thema­avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: Iedereen is welkom vanaf 19:30 uur en de entree is vrij. 

Natalia Magdalena is een jonge singer­songwriter uit de omgeving van Rotterdam. Met haar persoonlijke, kleine liedjes probeert zij het hart van de luisteraar te winnen. Al vroeg is zij begonnen met het maken van muziek. Sinds haar zesde volgde zij zangles en nu speelt zij meerdere instrumenten, zoals piano, ukulele en gitaar. Voor haar verhuizing naar Nederland heeft zij aan veel zangwedstrijden meegedaan en heeft zij veel opgetreden in Polen en Tsjechië .

Sinds 2015 is Natalia Magdalena actief als muzikant in Nederland. In april 2015 heeft zij meegespeeld in de rockopera Jesus Christ Superstar, in het najaar van 2015 heeft zij meegedaan aan Jong Quite Quiet. Ook heeft zij veel opgetreden in heel Nederland.

In de zomer 2016 komt haar debut EP ''Little Songs'' uit.

Wanneer?
29 juli 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
Locatie:
Voorstraat 142­-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.