Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Film over Afrikaanse pinguins in Natuur- en Vogelwacht

Film over Afrikaanse pinguins in Natuur- en Vogelwacht

Op zaterdag 30 juli a.s. wordt er een film over Afrikaanse pinguins gedraaid in biologisch centrum “Jong Dordrecht”, het gebouw van de Natuur- en Vogelwacht. De aanvang vindt om 13.30 uur plaats en de film duurt ca. 45 minuten. De toegang is gratis.

Pinguins worden meestal geassocieerd met ijskappen en polen, maar ook op de Zuid-Afrikaanse Kaap komen pinguins voor. In de film City Slickers komt de concurrentie om een plaats om te leven tussen mens en dier in beeld. Pinguins op een zonnestrand, pinguins in hotels en huizen van mensen. Het moet niet gekker worden

In verband met de beperkte zaalcapaciteit is telefonische aanmelding wel noodzakelijk; telefoon: 078-6213921 (tijdens kantooruren). Biologisch centrum “Jong Dordrecht” is gelegen aan de Noorderelsweg 2A te Dordrecht. Na de “Viersprong” rechtsaf is dit de boerderij aan de linkerkant van de weg.

Wanneer?
30 juli 2016 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht
078-6213921
Locatie:
Noorderelsweg 2A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.