Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Carla Westermeijer exposeert in Deksels

Carla Westermeijer exposeert in Deksels

De Ambachtse kunstenares Carla Westermeijer exposeert in restaurant Deksels, aan de Steegoversloot 189. De titel van haar expositie is Let it…GO. 

Let it…GO is tevens de titel van een schilderij van Carla. Al haar werken zijn voorzien van een pakkende titel die zij tegenkomt in het dagelijks leven. Carla Westermeijer is werkzaam in het onderwijs, waar zij veel inspiratie op doet voor haar werken. Dit zie je terug in de kleurrijke levendige afbeeldingen.

Carla heeft diverse lessen en een jaar vooropleiding bij de Willem de Kooning academie in Rotterdam gevolgd. Ze heeft eerder geëxposeerd tijdens de Kinderkunstroute van Ridderkerk. 

Expositieruimte
‘Kunst over het Water’ is een samenwerkingsproject van fotograaf  en beeldend kunstenaar Cees van Meerten, Arjan van Tol en Jolanda Baas. Jolanda en Arjan runnen samen restaurant Deksels, aan de Steegoversloot 189 in Dordrecht. Via ‘Kunst over het Water’ geeft Deksels kunstenaars uit Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht de mogelijkheid om in Dordrecht (‘over het water’) te exposeren. Iedere maand komt een andere kunstenaar aan bod.

Wanneer?
Van 1 juli 2016 17.00 uur tot 31 juli 2016 22.00 uur
Organisator
Deksels
Locatie:
Steegoversloot 189
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.