Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vanavond Wipneus & Pim op Parkies

Vanavond Wipneus & Pim op Parkies

Wipneus & Pim, het lijkt wel een duo dat is weggelopen uit een kinderboek. Toch zijn dit twee vrolijke deejays voor wie het altijd feest is. Positieve energie opwekken via hits die voor altijd zijn, daar is het Wipneus & Pim om te doen. Het duo lanceert daarbij danswedstrijden tussen jongens en meisjes of gooit prijzen te grabbel. Alsof je op een ouderwets trouwfeest bent terechtgekomen.  Hoewel ouderwets… Hits van The Black Eyed Peas of Robin Thicke volgen gewoon vlak achter een klassieker van Guus Meeuwis.. Samen met Ome Willem veroverden Wipneus & Pim al Parkpop. Als het op Palm Parkies geen onovertroffen feest wordt, eten wij onze hoed op.

Wanneer?
8 augustus 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Parkies
Locatie:
Weizigtpark, Mauritsweg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.