Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vakantieactiviteit: Help de ijsbeer (4 t/m 12 jaar)

Vakantieactiviteit: Help de ijsbeer (4 t/m 12 jaar)

Je hebt vast wel gehoord dat het poolijs smelt en dat het daardoor voor de ijsbeer steeds moeilijker wordt om te overleven. We kunnen met z'n allen de ijsbeer helpen door minder water en energie te verspillen als we korter douchen.
Word daarom WaterSpaarder! Maak zelf een etiket voor douchegel of shampoofles! Met deze fles in de badkamer word jij (en iedereen thuis) er aan herinnert om korter te douchen. De shampoo- of douchegelfles krijg je van Weizigt.

Kosten: Deze workshop kost €5,-. Er kunnen maximaal 16 kinderen meedoen dus meld je op tijd aan.

Wanneer?
9 augustus 2016 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
weizigt@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.