Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speuren naar Dummie de Mummie in de bibliotheek Crabbehof

Speuren naar Dummie de Mummie in de bibliotheek Crabbehof

In de zomervakantie is er van alles te doen in jouw Bibliotheek AanZet. Van 8 t/m 13 augustus organiseert de Bibliotheek Crabbehof Dordrecht de Dummie de Mummie dagen voor kinderen van 8 tot 12 jaar. In deze week zijn er allemaal leuke activiteiten gebaseerd op de razendpopulaire boekenserie van Tosca Menten over Goos Guts en zijn vriendje Dummie de Mummie. Den entree is gratis en de activiteiten zijn tijdens de openingstijden. Zie hiervoor: http://www.debibliotheekaanzet.nl/klantenservice/openingstijden/bibliotheek-crabbehof.html

Ga in de bibliotheek op zoek naar Dummie de Mummie en zijn vrienden. Vind jij ze in onze boeken en de catalogus? Of speel het extra grote Dummie de Mummie kwartetspel. Ben jij fan van puzzelen? Dan daagt de bibliotheek je uit om de superuitdagende hiërogliefen woordzoeker te ontcijferen. Als je liever creatief bezig bent, kan je een gave kleurplaat maken óf jouw eigen Dummie de Mummie poppetje in elkaar zetten. En als je dan nog niet genoeg hebt van Dummie de Mummie (en dat heb je natuurlijk nooit!) dan kan je ook nog lezen uit de echte Dummie de Mummie boeken van Tosca Menten of één van de verfilmingen kijken op DVD.

Kom gezellig langs. Er staat drinken en iets lekkers klaar. En aan het eind van de week worden alle antwoordbladen verzameld. Wie weet win jij dan wel een mooie prijs.

Wanneer?
Van 8 augustus 2016 00.00 uur tot 13 augustus 2016 00.00 uur
Organisator
de Bibliotheek Aan Zet
Locatie:
De Savornin Lohmanweg 110
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.