Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vakantieclub voor 4-12 jarigen

Vakantieclub voor 4-12 jarigen

Vakantiebijbelweek voor Dordtse kinderen

Luisteren naar een bijbelverhaal, knutselen, spelen en jumpen op een springkussen. Er is weer genoeg te beleven tijdens de vakantiebijbelweek die van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 augustus wordt georganiseerd in de Dordtse Krooswijkhof.

Het thema van de vakantiebijbelweek is ‘Levensecht’. Tijdens de vertelling van het bijbelverhaal wordt dit thema verder uitgewerkt. ,,Veel kinderen leven in een fantasiewereld door games en door wat ze via social media voorgeschoteld krijgen,’’ vertelt Mireille Alderliesten, één de organisatoren van de vakantiebijbelweek. ,,We willen laten zien dat God geen fantasie is, maar echt bestaat en dat Hij ook van kinderen houdt’’.

De vakantiebijbelweek is bedoeld voor kinderen van vier tot twaalf jaar. De middagen zijn op dinsdag en woensdag van 14 tot 16 uur. Op donderdag begint het programma om 13 uur en duurt tot 15.30 uur. Er worden dan heerlijke pannenkoeken gebakken. De kinderen hoeven op deze dag niet thuis te eten. De ouders zijn op deze dag vanaf 15 uur welkom om onder het genot van een kop koffie en wat lekkers te bekijken wat de kinderen hebben gemaakt.

Contactpersoon Mireille Alderliesten
Periode van 16-8-2016 t/m 18-8-2016
Tijden dinsdag en woensdag: 14-16 uur
donderdag : 13 - 15.30 uur ( incl. lunch)
Toegankelijkheid mindervaliden Ja
Toegangsprijzen gratis

Wanneer?
Van 16 augustus 2016 00.00 uur tot 18 augustus 2016 00.00 uur
Organisator
Dordtse Krooswijkhof
Locatie:
Verenigingsgebouw de Krooswijkhof Singel 184-186
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.