Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Film in de Tuin Dordrechts Museum

Film in de Tuin Dordrechts Museum

Dordrecht- Hou je van films en van loungen in de openlucht? Kom dan op vrijdagavond 12 augustus vorstelijk genieten van een toonaangevende film in de tuin van het Dordrechts Museum. Ontdek tijdens LE TOUT NOUVEAU TESTAMENT dat God echt bestaat. Het event wordt georganiseerd door het Dordrechts Museum, Cinema The Movies en museumrestaurant Art & Dining. Neem voor het ultieme relaxen je eigen stoeltje of kleedje mee.

19 augustus: DON’T LOOK NOW (VK/It 1973, regie Nicolas Roeg)
Klassieke thriller in Venetië. Legendarische rollen van Donald Sutherland en Julie Christie als ouders die in de ban raken van het idee dat hun verdronken dochtertje vanuit het hiernamaals contact met hen zoekt. Ondertussen dwaalt een seriemoordenaar door de stad.

Toegang: € 6,50 l ingang Art & Dining, Museumstraat 38 l inloop: 20.30 uur, start film: 22.00 uur l ticketverkoop: www.themoviesdordrecht.nl en ingang Art & Dining op de avond zelf (contant) l meenemen consumpties niet toegestaan! l Uitgebreide info (afgelasting, filmlunchen/-dineren e.a.) via bovengenoemde websites.

Wanneer?
19 augustus 2016 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
The Movies Dordrecht
Locatie:
The Movies aan de Nieuwstraat 60-62
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.