Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Crea, luchtkussens en sport voor kinderen bij Ratje Doe

Crea, luchtkussens en sport voor kinderen bij Ratje Doe

Voor Ratje Doe wordt de Reelandhal helemaal omgetoverd in een sport- en speelparadijs voor meisjes en jongens van 5 t/m 13 jaar. Het thema voor 2016 is “In 10 dagen om de wereld”. De activiteiten hebben elke dag betrekking op een ander land.

De activiteiten worden gehouden van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus en van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus 2016. De hal is dagelijks geopend van 10.00 tot 15.30 uur.

De hal heeft 3 gedeeltes. Crea: Elke dag wisselende creatieve activiteiten; knutselen, kleuren, kleien, knippen en vouwen. Luchtkussens: Hier vind je een ballenbak voor de kleintjes; twee luchtkussens en een grote stormbaan. Sport: Op het sportgedeelte vinden er elke dag weer andere sportieve activiteiten plaats. Ook worden hier meerdere keren per dag dansjes op zomerhits gedaan. Elk dagdeel is er een extra activiteit. Dit jaar zijn dat o.a. bloemschikken, pizzabroodjes maken, (cup)cakes versieren, schminken, nagels lakken, sieraden en sleutelhangers maken en niet te vergeten loomen, suikerspin en popcorn.

Per dag kost Ratje Doe € 3,50 en voor een 5-strippenkaart betaal je € 15,–. Van tevoren opgeven hoeft niet; dagkaarten en strippenkaarten zijn tegen contante betaling aan de kassa verkrijgbaar. Het is nog niet mogelijk om te pinnen. Ratje Doe wordt gehouden in de Reelandhal aan de Noordendijk.

Wanneer?
Van 8 augustus 2016 10.00 uur tot 19 augustus 2016 15.30 uur
Organisator
Vakantie kinderfeesten
Locatie:
Reelandhal
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.