Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sing-In in de Grote kerk

Sing-In in de Grote kerk

Op 20 augustus is er een Sing-In in de Grote kerk met Christian Verwoerd en diverse andere muzikanten. Het thema voor deze avond is: "Wij zien uit naar Jezus". Met getuigenissen en appelwoord door Leander Jansen.

Parkeren kan in de directe omgeving van de kerk in de parkeergarage Spuihaven of Varkenmarkt. Gratis parkeren kan op de Weeskinderendijk, met een loopafstand van 10 minuten naar de kerk.

Voor meer informatie: www.jongerenavonden.com of bel 0681477472

Wanneer?
20 augustus 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Grote kerk Dordrecht
Locatie:
Grotekerksplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.