Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerfeest (Basisschoolkinderen)

Zomerfeest (Basisschoolkinderen)

In de zomer vindt er in en om de Kandelaarkerk tijdens de laatste drie dagen van de zomer(basisschool)vakantie een zomerfeest plaats. Dit zomerfeest wordt groot opgezet en elk jaar komen er rond de 100 kinderen uit heel Dordrecht.

Ieder jaar heeft dit zomerfeest een thema. De volgende thema's zijn de voorgaande jaren behandeld: Wereldkinderen, Het feest van de Koning, Kom aan boord, Hé, bouw je mee?!, Zoeklicht, Celebration for His creation, Prinsen & Prinsessen, Je mag er zijn, Wijs op Reis, Steengoed Keigaaf, Zeesterren en de Bouwplaats.

Tijdens deze dagen worden de kinderen van 10 tot 13 uur beziggehouden met het aanleren van liedjes, een verhaal, werkjes en spelletjes. Op de laatste ochtend (zaterdag) is er een feestelijke afsluiting.
Wat het thema van 2016 is, is nog een verrassing, maar de data staan wel al vast: 18, 19 en 20 augustus 2016.

Wanneer?
Van 18 augustus 2016 10.00 uur tot 20 augustus 2016 13.00 uur
Organisator
Kandelaarkerk
Locatie:
Van Eesterenplein 230
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.