Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sale markt bij de Sterrenlanden

Sale markt bij de Sterrenlanden

Bij Het Spectrum, locatie De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4 is er zaterdag 27 augustus een Sale markt. De markt is te bezoeken van 10.00 tot 13.00 uur.

Bezoekers kunnen tijdens de Sale markt restanten zomerkleding kopen en tevens kijken in de nieuwe collectie najaarskleding. Blouses 2 voor slechts 3.00 en kinderkleding 3 stuks voor slechts 1.00. Uiteraard is er weer koffie met wat lekkers en ontbreekt de heerlijke zelfgemaakte soep niet. Ook is de tweedehandswinkel, De Koopjeshof, geopend voor bezoekers. De opbrengst van de Sale markt komt ten goede aan de bewoners van De Sterrenlanden.

Wanneer?
24 augustus 2016 van 10.00 tot 13.00 uur
Organisator
Het Spectrum
078 617 2333
Locatie:
Minnaertweg 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.