Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dienst Wilhelminakerk met thema Beeldenstorm en Woordenstroom

Dienst Wilhelminakerk met thema Beeldenstorm en Woordenstroom

In de stad wordt deze weken en maanden op velerlei manieren aandacht besteed aan de Beeldenstorm die 450 jaar geleden woedde. Op posters wordt publiek attente gemaakt met de tekst “Beeldenstroom en Woordenstorm”. In de Wilhelminakerk wordt aanstaande zondag ook hier speciale aandacht aan geschonken, in een reguliere kerkdienst die om 10 uur aanvangt. De toegang gratis.

Hierin zal Drs. M.H.E. Pullen voorgaan. Ze laat ons weten: “Het uitdagende vind je eigenlijk al in de titel van de herdenking. Je leest er gemakkelijk overheen, maar de titel luidt: ‘Beeldenstroom en woordenstorm ‘. Hebben woorden de beelden vervangen of zijn woorden de nieuwe beelden?” Een bijzonder dienst met een verrassende uitkomst. 

Wanneer?
25 augustus 2016 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Wilhelminakerk
Locatie:
Blekersdijk 41
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.