Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Diepfrieskip bij DOOR OPEN

Diepfrieskip bij DOOR OPEN

Op 26 augustus treedt Diepfrieskip op bij Door. De entree is gratis en de band begint om 20:00 uur. ­DOOR OPEN is het podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer­songwriters, (semi­akoestische) bands of thema­avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag. 

Diepfrieskip
Diepfrieskip bestaat uit drie gasten uit Dordrecht van 22/21 die elkaar hebben ontmoet op de skatebaan. Diepfrieskip is dan ook begonnen als een grap, wat ze nog steeds zijn. De groep bestaat uit een gitarist, een bassist en een toetsenist/producer. Diepfrieskip maakt elektronische future funk met niet al te serieuze teksten. De Jeugd van Tegenwoordig en Daft Punk zijn inspiratiebronnen.

Wanneer?
26 augustus 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR Dordrecht
Locatie:
Voorstraat 142­144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.