Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mindfulness met Paarden in Nationaal Park de Biesbosch

Mindfulness met Paarden in Nationaal Park de Biesbosch

Er worden tegenwoordig hoge eisen aan ons gesteld. Door onszelf en door onze omgeving. Gewild en ongewild levert dit ons momenten van (te) hoge werkdruk en stress op. Hoe zorg je voor het noodzakelijke evenwicht om goed in je privé en zakelijke leven te kunnen blijven functioneren? Tijdens deze workshop worden handvatten aangereikt om de innerlijke rust te vinden en en andere houding te ontwikkelen tegenover stress en onprettige gedachten.

We maken tijdens deze workshop dankbaar gebruik van de kracht van paarden en de natuur. MindfulnessMindfulness is een vorm van meditatie die zich richt op het aanwezig zijn in het hier en nu en op aanvaarding op dat wat er is zonder oordeel. In ons drukke leven zijn we vaak niet bewust hoe het nu eigenlijk met ons is en gaan we vaak voorbij aan de signalen die ons lichaam geeft. Mindfulness helpt je rust in je leven te brengen en stress te verminderen.

Waarom met Paarden en de Natuur Paarden zijn in het hier en nu en reageren daardoor direct en bovendien zonder oordeel Paarden zijn zeer intuïtief en zijn daarom in staat om ons mensen een goudeerlijke ‘spiegel’ voor te houden Paarden kunnen ons leren hoe we hindernissen kunnen overwinnen en zelfvertrouwen ontwikkelen Door de paard-mens interactie komt het rustgevende hormoon oxytocine vrij dit zorgt voor stressreductie

De natuur geeft kracht, rust, ruimte, energie, lucht....dit help ons beter te luisteren naar onze zintuigen en onszelf. De inzichten die we daardoor opdoen helpen ons verder.Uniek programma op prachtige locatie!- Ontvangst, kennismaking, toelcihting programma, mindfulnessoefeningen- Aanwezig - zijn- bij de paarden en ontdekken wat de paarden je teruggeven- Lunch (bij goed weer in de theetuin!)- Stiltetocht met paardenkoets in de Biesbosch en mindfulnesswande ling- Afronding en ademhalings-, qigong-, mindfulnessoefening- Je krijgt een rijk gevulde goodiebag mee naar huis! Praktische informatieWanneer/waar: zondag 28 augustus 2016 van 10.00-16.00uur, op Shirestal De Griendheuvel, Nieuwe Merwedeweg Dordrecht (gratis voor de deur parkeren) Kosten: € 95,- inclusief koffie/thee, lunch Voor aanmelden of vragen graag via de link aanmelden.

Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Fee Busenkell, vitaliteitscoach en yogadocente bij Covita. Het aantal plaatsen is beperkt zodat iedereen ruimschoots persoonlijke aandacht krijgt. Informeer ook gerust naar de mogel ijkheden voor een sessie speciaal voor een kleine groep van collega’s, familie of vrienden. Alle oefeningen met de paarden zijn op de grond. Ervaring met paarden is niet nodig.

Wanneer?
28 augustus 2016 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Sylvia Baars ism Fee Busenkell
0618290689
info@sylviabaars.nl
Locatie:
Dordrecht Shirestal de Griendheuvel
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.