Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zwemvierdaagse in Wantijbad

Zwemvierdaagse in Wantijbad

De laatste week van het zwemseizoen sluit het Wantijbad af met de traditionele avondzwemvierdaagse. De zwemvierdaagse gaat op dinsdag 30 augustus om 18.30 uur van start. Kinderen tot en met zeven jaar zwemmen minimaal tweehonderd meter (vier baantjes in het vijftig meter bad) per avond. Voor de deelnemers van acht tot en met twaalf jaar is de minimale afstand driehonderd meter. De leeftijdsgroep tot en met zestien jaar moet elke avond minimaal vijfhonderd meter afleggen. Vanaf zeventien jaar moet er minimaal achthonderd meter worden gezwommen.

Wie drie van de vier avonden de vereiste afstand aflegt, ontvangt op de laatste avond een leuke attentie. De slotavond wordt feestelijk omlijst met als thema avondzwemvierdaagse Wantijbad, Olympics. Het is aan de deelnemers om invulling te geven aan dat thema.

Kaarten voor de zwemvierdaagse zijn vanaf 22 augustus te koop aan de kassa van het Wantijbad. De kosten bedragen 10,00 euro per persoon. Ook op de eerste avond zijn er nog kaarten voor het zwemevenement te koop. Voor meer informatie kunt u terecht op onze Facebook pagina: Facebook/Wantijbad Dordrecht of op onze website http://www.wantijbad.nl activiteiten zwemavondvierdaagse.

Wanneer?
30 augustus 2016 van 18.30 tot 00.00 uur
Organisator
Wantijbad
Locatie:
Badweg 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.