Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Yoga en Kaartcafé in Inloophuis Helianthus

Yoga en Kaartcafé in Inloophuis Helianthus

Yoga leert je om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. De eenheid van lichaam en geest wordt vooral gezocht in een combinatie van ademhaling, lichamelijke oefening en concentratie. De oefeningen geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning (14.00-15.00).Of kom een kaartje leggen (14.00 - 16.30).Inloophuis Helianthus is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, Alblasserwaard en Hoekse Waard.Voor informatie: zie hieronder.

Wanneer?
1 september 2016 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
Inloophuis Helianthus
0621821443
jan.trapman@gmail.com
Locatie:
Singel 28, Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.