Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hofjeswandeling met een vegetarische lunch

Hofjeswandeling met een vegetarische lunch

Maak een mooie Hofjeswandeling in Dordrecht, en sluit dit af (naar keuze) met een vegetarische lunch (Euro 5,-) in het InloophuisInloophuis Helianthus is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, Alblasserwaard en Hoekse Waard. Voor informatie: zie hieronder.

Wanneer?
3 september 2016 van 11.00 tot 12.30 uur
Organisator
Inloophuis Helianthus
0621821443
jan.trapman@gmail.com
Locatie:
Singel 28, Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.