Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Officiële opening van skatepark, met wedstrijd en bands

Officiële opening van skatepark, met wedstrijd en bands

Het is al weer een tijdje in gebruik, maar de officiele opening van het skatepark is op 3 september. Om 12:00 uur zal de wethouder het skatepark feestelijk komen openen, waarna de jaarlijkse wedstrijd van start zal gaan. Tot slot zullen optredens plaatsvinden van The Funky Organisers, Sun Rider en Duivis.

Wanneer?
3 september 2016 van 10.00 tot 22.30 uur
Organisator
Skatepark Dordrecht
Locatie:
Dokweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.