Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

TRIA WALK groepswandeling

TRIA WALK groepswandeling

Hoe bijzonder is het om anderen te ontmoeten die waarde hechten aan respectvol communiceren. Ondanks of misschien ook wel dankzij de social media worden we ons bewust van de behoefte aan (h)erkenning: Spreekt het je aan dat Tria-Walk tijdens deze groepswandeling in tweetallen aandacht en ruimte geeft aan kleine en/of grote persoonlijke wensen? De natuur biedt ons daarbij een spiegel en spreekt daarbij een taal voorbij woorden, dus af en toe stil zijn is ook wenselijk. Je bent van harte welkom op deze TriA-Walk in Dordrecht.

Vanaf 13:30 uur verzamelen in de Biesbosch; na aanmelding ontvang je informatie over de exacte locatie. Rond 14:00 uur volgt een introductie m.b.t. Wandelcoaching (Tria©Methode http://www.tria-walk.nl/) met korte voorstelronde. Daarbij geeft Tria-Walk je een aantal ideeën waarmee je stappen kunt gaan zetten;

*Aandacht geven aan een gewenste en huidige situatie
*Acceptatie van een huidige en gewenste situatie
*Actie, een positieve, praktische stap om in het proces te blijven.

Prijs: 24 Euro p.p.
Vroege vogels die vóór 1 augustus aanmelden 15 Euro p.p.

Aanmelden kan alleen via:
http://walk-to-be-the-change.nl/contact-2/
Stuur een berichtje en je krijgt direct antwoord met de benodigde informatie voor wat betreft locatie en betaling. Voor 1 september wordt  vervolgens een definitieve bevestiging gestuurd.

Wanneer?
4 september 2016 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Nelleke Meeldijk
06 26799825
nellekemeeldijk@hotmail.com
Locatie:
Biesbosch
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.